Veel vruchten

Veel vruchten

7 september 2018 Uit Door Danielle

Vijf jaar geleden hebben Ewout en ik een perenboompje gekocht en in onze voortuin geplant. Een klein, iel boompje wat met een flinke storm om zou waaien. Inmiddels is hij flink gegroeid en mag hij zich een waardige perenboom noemen. Het is mooi om te zien hoe het proces van wortelen en groeien zich de afgelopen vijf jaar heeft voltrokken.

 

Het eerste jaar gaf de boom nog geen peren, het tweede jaar wel en hadden we twee peren aan de boom. Het derde jaar waren het er vijf en het jaar daarna hadden we een volle boom met peren. En ook dit vijfde jaar oogsten we weer flink wat peren. Onze boom hing helemaal vol met vruchten. Ik vind het prachtig om te zien dat we zo’n mooie oogst hebben en dat onze boom is gegroeid tot zo’n mooie boom.

 

Veel vrucht dragen, het is letterlijk tot bloei komen.