– WEGGEEFACTIE –

– WEGGEEFACTIE –

14 oktober 2021 Uit Door Danielle

Ter ere van de lancering van de NBV21 mag ik twee pakketjes weggeven. De pakketjes bestaan uit een kaartenset met teksten uit de NBV21, een boekenlegger en een linnen fairtrade tas met Bijbeltekst uit 1 Korinthiërs 13.

Deze wil ik graag naar iemand sturen die een bemoediging kan gebruiken.

Ken jij iemand in je omgeving? Geef deze persoon dan op. Dat kun je doen door Puuruithethart een dm te sturen op Instagram of Facebook of een mail te sturen naar puuruithethartblog@gmail.com. Hierin leg je uit om wie het gaat en waarom diegene volgens jou een bemoediging kan gebruiken.

Deze informatie zal verder niet worden gedeeld op Instagram, Facebook of deze website.

Zaterdag 16 oktober 2021 zal ik de uitslag bekend maken door de winnaars een persoonlijk berichtje te sturen. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.