Hij kent je naam

Hij kent je naam

1 december 2021 Uit Door Danielle

Vanmorgen word ik wakker met een lied in mijn hoofd. ‘Ik ken je naam, Ik ken je stil verdriet’, Opwekking 617.

Deze woorden raken. Plotseling besef ik dat dit een waarheid waarop is waar we op mogen staan. Dit mogen we onszelf eigen maken.

Ik wil je uitnodigen. Wordt even stil en neem je tijd om dit nummer te luisteren. Laat deze woorden van waarheid via je oren binnenkomen en vervolgens langzaam naar je hart zakken. Bewaar het daar in de kern van jezelf, je eigen hart. Koester het! En weet; ‘Hij kent je naam, Hij weet zelfs wat je denkt. Hij ziet je stil verdriet, en hoort je als je roept.’

Laat je vullen met deze woorden van waarheid. Geef ze promotie. Eet ze op en laat ze heersen in jouw innerlijke wereld. Woorden hebben kracht en deze zeker want ze komen van God!